Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

1.Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ www.thuya.com ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.thuya.com (εφεξής ο "Ιστότοπος") είναι ένα τομέα του Internet και σήμα κατατεθέν που ανήκει Thuya SL, CIF: B-58499401 (εφεξής "Thuya"), με την αρχή μέρος της επιχείρησης που βρίσκεται στο C / Sant Gervasi de Cassoles, 68. Βαρκελώνη, Ισπανία Για ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την Εταιρεία μας ή στην ιστοσελίδα της, επικοινωνήστε με Thuya μέσω e-mail web.professional @ thuya.com. Ο σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να υποστηρίξει τους επισκέπτες με τον ακόλουθο τρόπο: για να τους ενημερώσει σχετικά με το φάσμα των προϊόντων ομορφιάς που προσφέρονται από Thuya? για την προώθηση των προϊόντων που κυκλοφορούν σήμερα σε ειδική προσφορά μέσω Thuya? να ανακοινώσει επερχόμενη Thuya αιγίδα εκπαιδευτικές εκδηλώσεις? για να εντοπίσετε εξουσιοδοτημένους διανομείς που μεταπωλούν τα προϊόντα Thuya? για να εντοπίσετε σαλόνια, ιαματικά λουτρά ή καταστήματα λιανικής ομορφιάς που μεταφέρουν προϊόντα Thuya? να ενημερώσει για τις ευκαιρίες απασχόλησης εντός Thuya? να αγοράσει το λογότυπο φθορά και εκπαιδευτικά εργαλεία σε απευθείας σύνδεση? για να τους ενημερώσει για την πρόσφατη δραστηριότητα Τύπο σχετικά Thuya και να παρέχουν γενικές πληροφορίες σχετικά με Thuya ως εταιρεία.

2. Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, είναι κατανοητό ότι αποδέχεστε αυτούς τους Γενικούς Όρους Χρήσης χωρίς επιφύλαξη. Αν δεν συμφωνείτε με κάποιον από τους Γενικούς Όρους Χρήσης που αναφέρονται παρακάτω, παρακαλούμε ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. Επιπλέον, η χρήση των επισκεπτών της παρούσας ιστοσελίδας υπόκειται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Thuya του.

3. Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Οι υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου είναι δωρεάν για τους επισκέπτες και δεν απαιτούν καμία προηγούμενη συνδρομή ή εγγραφή. Ωστόσο, για να έχουν πρόσβαση στην περιοχή με τίτλο "Pros Μόνο" θα πρέπει να εγγραφείτε, αν και αυτό δεν απαιτεί καμία υποχρέωση πληρωμής.

4. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ Όλο το υλικό σε αυτή την ιστοσελίδα, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε φωτογραφίες, φωτογραφίες, εικόνες clip art, χαρακτήρες, τα ονόματα, τα κείμενα, τους διαλόγους, τα σχέδια, τα λογότυπα, εικόνες, τα προγράμματα, τα αρχεία ήχου, βίντεο, μουσική και άλλα στοιχεία σε οποιαδήποτε από τις γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιείται ή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καθώς και όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Όλο αυτό το υλικό είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του ή / και ελέγχεται από Thuya ή από τρίτους που έχουν λάβει άδεια το υλικό τους να Thuya. Thuya χορηγεί καμία άδεια ή έγκριση της χρήσης κάθε είδους σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας της ή σε οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα ή το δικαίωμα που σχετίζονται με την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Δεν επιτρέπεται η χρήση σε οποιοδήποτε άλλο δικτυακό τόπο οποιουδήποτε λογότυπου, εμπορικού σήματος, σήματος υπηρεσιών ή άλλο προστατευόμενο υλικό που εμφανίζεται σε αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, οποιοδήποτε λογότυπο ή χαρακτήρα, χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του σήματος ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Ομοίως, κανένα μέρος του περιεχομένου ή άλλου υλικού στην ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο σε άλλη ιστοσελίδα χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του Thuya. Κάθε σημείωση, μήνυμα, e-mail, πανό, διαφήμιση, ιδέα, πρόταση, ιδέα και άλλο υλικό που παρέχεται θα περιέρχονται στην ιδιοκτησία της Thuya και Thuya επιτρέπεται να δώσει οποιαδήποτε χρήση του υλικού σε οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέσο γνωστή ή να είναι γνωστά. Όταν δίνετε το υλικό σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε ότι Thuya έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει το υλικό για κάθε χρήση, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιστικών και εμπορικές χρήσεις.

5. Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ επισκέπτες συμφωνούν να μην χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες που παρέχει Thuya μέσα από αυτή την ιστοσελίδα για τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων που είναι εναντίον οποιωνδήποτε νόμων ή κανονισμών, τα ήθη ή τη δημόσια τάξη. Λόγω του παγκόσμιου χαρακτήρα του Διαδικτύου, οι επισκέπτες συμφωνούν να συμμορφώνονται με όλους τους τοπικούς κανόνες σχετικά με απευθείας σύνδεση και αποδεκτή συμπεριφορά και όσον αφορά τη μετάδοση των δεδομένων από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τη χώρα κατοικίας ή της χρήσης. Οι επισκέπτες συμφωνούν επίσης να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα σύμφωνα με τους παρόντες Γενικούς Όρους. Ο χρήστης δεν θα χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να βλάψει, να καταστήσει άχρηστα, υπερφόρτωση ή να υποβαθμίσει την ιστοσελίδα ή την υπηρεσία ή να εμποδίσει την κανονική χρήση ή την απόλαυση του Διαδικτυακού Τόπου από άλλους χρήστες. Ο χρήστης συμφωνεί ομοίως να μην ασκούν δραστηριότητες διαφήμισης ή εμπορική χρήση του υλικού της ιστοσελίδας ελέγχεται από Thuya. Η τροποποίηση ή η χρήση αυτού του υλικού για σκοπούς άλλους από εκείνους που αναφέρονται είναι μια παραβίαση των νόμων πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά σήματα και άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Το υλικό αυτής της ιστοσελίδας που ελέγχεται από Thuya δεν μπορεί να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί, να αναδημοσιευθεί, χρεώνονται, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός για προσωπικούς σκοπούς. Η χρήση οποιουδήποτε από αυτά τα υλικά σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα ή δίκτυο υπολογιστών περιβάλλον εργασίας απαγορεύεται. Οι επισκέπτες συμφωνούν να απέχουν από το χειρισμό τα στοιχεία ταυτότητας του Thuya ή τρίτων μερών που έχουν λάβει άδεια το υλικό τους να Thuya και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω της Ιστοσελίδας. Οι επισκέπτες συμφωνούν να αποφεύγουν να δίνουν τα ίδια τα στοιχεία και τη δική στοιχεία ταυτοποίησης που εμποδίζουν την ορθή ταυτοποίηση. Οι επισκέπτες συμφωνούν να απέχουν από το χειρισμό των τεχνικών συσκευών προστασία του περιεχομένου ή των πληροφοριών και τη γενική διαμόρφωση του χώρου αυτού του ιστοχώρου. Thuya διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί ή να αποσύρει την πρόσβαση στην ιστοσελίδα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, για τους χρήστες που δεν συμμορφώνονται με τους Γενικούς Όρους Χρήσης.

6. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Thuya διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να σταματήσει να παρέχει κάποια ή όλες από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στην ιστοσελίδα της με ειδοποίηση στην οθόνη πρόσβασης της υπηρεσίας με προειδοποίηση δεκαπέντε ημερών, και επισκέπτης συμφωνεί θα υπάρξει καμία ευθύνη από την πλευρά της Thuya. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να ενημερώνει μονομερώς και να τροποποιήσετε το περιεχόμενο και τους όρους της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, καθώς και οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη χρήση του. Thuya μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσει, να αλλάξει ή να ενημερώσετε αυτούς τους Γενικούς Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβανομένων παύση χαριστικών ποιότητά του. Τέτοιες τροποποιήσεις θα ισχύουν από την ημερομηνία μόνο όταν εμφανίζονται στην ιστοσελίδα.

7. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Thuya δεν είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε υλικό σταλεί σε αυτή την ιστοσελίδα, και διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τα υλικά που αποστέλλονται αλλά δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη να το πράξει. Οι επισκέπτες συμφωνούν να μην στείλετε ή να επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστοχώρο για να δημοσιεύσει οποιοδήποτε υλικό που: (α) περιέχει δυσφημιστικό ή συκοφαντικό υλικό, αισχρολογίες ή πορνογραφία ή καταχρηστική μηνύματα ή μηνύματα που αποδεικνύουν έλλειψη σεβασμού προς οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα? (β) παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα πνευματικής ή / και δικαίωμα ιδιοκτησίας ή οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα οποιουδήποτε φορέα ή του προσώπου? (γ) παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο ή κανονισμό? (δ) υποστηρίζει ή υπερασπίζεται οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα ή (ε) διαφημίζει αγαθά ή υπηρεσίες ή πρόσκληση για την εν λόγω διαφήμιση. Οι επισκέπτες συμφωνούν ότι Thuya δεν ευθύνεται για ζημιές οποιουδήποτε είδους σε σχέση με τις χρήσεις που περιγράφονται στην παρούσα. Όλα τα περιεχόμενα που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα παρέχονται με καλή πίστη με τις πληροφορίες που λαμβάνονται εξ ολοκλήρου ή εν μέρει από εξωτερικές πηγές στην ίδια την εταιρία. Ως εκ τούτου, και λόγω του μεγάλου όγκου των πληροφοριών που παρέχονται, ορισμένα από τα δεδομένα ή κείμενο είναι διαθέσιμο μπορεί να μην είναι απολύτως ακριβή και ενημερωμένα, παρόλο που προσπαθούμε να διασφαλιστεί ότι είναι. Thuya δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για ζημιές οποιουδήποτε είδους που προκαλείται από την έλλειψη ακρίβειας, της πληρότητας ή / και την ενημέρωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

8. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Thuya δεν εγγυάται ότι αυτός ο διαδικτυακός τόπος θα λειτουργεί αδιάλειπτα ή χωρίς σφάλματα τρόπο, και επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναστείλει προσωρινά πρόσβασης σε σελίδες και το περιεχόμενό του χωρίς προειδοποίηση, μέσω της ανάγκης να πραγματοποιήσει τη συντήρηση, την επισκευή, ενημέρωση ή βελτίωση αυτής. Ομοίως, Thuya δεν ελέγχει ούτε εγγυάται την απουσία των ιών υπολογιστών στις υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους, μέσω της ιστοσελίδας που μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο λογισμικό και το υλικό του συστήματος του υπολογιστή σας. Thuya θα προσπαθήσει να εγγυηθεί την ασφάλεια των πληροφοριών που παρέχονται από τους χρήστες. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί ότι οι πληροφορίες μεταδίδονται σε ένα απόλυτα ασφαλές τρόπο. Με την επιφύλαξη των νομικώς απαιτούμενα επίπεδα ασφάλειας προστασίας των προσωπικών δεδομένων, η εγκατάσταση όλων των μέσων και τεχνικών μέτρων εφικτός να αποφευχθεί η απώλεια, κατάχρηση, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και την κλοπή των στοιχείων που παρέχονται, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι η ασφάλεια στην το περιβάλλον Διαδίκτυο δεν μπορεί να εξασφαλιστεί με Thuya.

9. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ / ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ επισκέπτες συμφωνούν να αποζημιώσει και να αποζημιώσετε Thuya ως κάτοχος αυτού του δικτυακού τόπου, καθώς και τα στελέχη, διευθυντές, υπαλλήλους, πράκτορες, άλλες εταιρείες εντός της μητρικής της εταιρείας, Thuya SL διανομείς και συνδρομητές, και κρατήστε τους αβλαβείς από και για οποιαδήποτε απαίτηση από τρίτους, τις κατηγορίες, τις υποχρεώσεις, έξοδα ή δαπάνες, συμπεριλαμβανομένων των δικηγορικών αμοιβών και εξόδων, που προκύπτουν από την παραβίαση του χρήστη κάθε πτυχή αναφέρεται σε αυτούς τους Γενικούς Όρους Χρήσης. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, όλο το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα που προσδιορίζονται στο URL: www.THUYA.com παρουσιάζονται μόνο για ενημέρωση, την ψυχαγωγία και την προώθηση των προγραμμάτων, τα γεγονότα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Thuya δεν εγγυάται ότι το υλικό αυτής της ιστοσελίδας είναι κατάλληλο ή διαθέσιμο για όλες τις χώρες και τους επισκέπτες. Ο καθένας που έχει πρόσβαση αυτό το κάνει με δική τους πρωτοβουλία και με δικό τους ρίσκο και είναι υπεύθυνος για τη συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς που ισχύουν για το Internet.

10. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους στο Διαδίκτυο. Παρά το γεγονός ότι Thuya ελέγχει όλες τις περιοχές πριν από τη σύνδεση με αυτούς, ιστοσελίδες και οι διευθύνσεις τους αλλάζουν τακτικά και μπορεί να δώσουν σφάλματα όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Οι συνδεδεμένες ιστοσελίδες είναι μόνο για διευκόλυνση του χρήστη, και οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτά με δική τους ευθύνη. Thuya δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.

11. ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ Οι παρόντες Γενικοί Όροι Χρήσης και κάθε σχέση μεταξύ του επισκέπτη και Thuya ως ο κάτοχος του παρόντος δικτυακού τόπου, θα διέπεται από τους νόμους και τους κανονισμούς της ΕΕ Για οποιαδήποτε νομική διαμάχη που προέρχεται από την ύπαρξη ή το περιεχόμενο των παρόντων Γενικών Όρων ή τη σχέση μεταξύ του χρήστη και Thuya, τα δύο συμβαλλόμενα μέρη παραιτούνται ρητώς κάθε άλλο νόμο που θα μπορούσε να εφαρμοσθεί και να υποβάλει στην αποκλειστική δικαιοδοσία και αρμοδιότητα των Δικαστηρίων βρίσκεται στην Βαρκελώνη, στην Ισπανία. © Copyright 2010. Thuya S.L. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.THUYA.com.


Να κρατήσουμε επαφή

Επικοινωνήστε μαζί μας

thuya@thuya.com
(34) 932127412

Επισκέψου μας

Sant Gervasi de Cassoles, 68.
08022 Barcelona

Επισκέψου μας

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 183 & Σκρα 100 Καλλιθέα 17676 Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Aesthesis LTD
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Alex Tomazos

Τηλέφωνο: 00302161008200