Σαν σύμβουλος της Thuya, έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες όπου είναι καθιερωμένη η κουλτούρα των τεχνητών νυχιών. Αυτό με οδήγησε να συνειδητοποιήσω ότι η ζήτηση για το προϊόν αυτό στην Ισπανία υστερεί, τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους πελάτες. Υπάρχουν, ωστόσο, τα νέα σχέδια και διαφορετικές καλλιτεχνικές τάσεις που διαφαίνονται όλη την ώρα


Δοκιμή της ποιότητας / ασφάλειας. Πραγματοποιούμε όλες τις μορφές των δοκιμών που απαιτούνται από τους καθιερωμένους κανόνες της ΕΕ για τα προϊόντα που εφαρμόζονται στα μάτια ή στις γύρω περιοχές. Ως αποτέλεσμα, έχουμε μείωσει το ποσοστό ορισμένων συστατικών ή έχουμε εξαλείψει εντελώς άλλους από το σκεύασμα.


Μέσα στον κόσμο της ομορφιάς, τα χέρια είναι ένα ουσιαστικό μέρος της πρώτης εντύπωσης που κάνει ένα ατόμο. Σήμερα είναι όλο και πιο σημαντικά και έχουν αρχίσει να αποκτούν μια ιδιαίτερη θέση μεταξύ των διαφόρων υπηρεσιών που προσφέρονται από ινστιτούτα αισθητικής.


Τα τεχνητά νύχια είναι ιδανικά για διορθώσεις προβλημάτων στα φυσικά νύχια(π.χ πολύ αδύναμα ή σπάνε εύκολα). Ένα καλό υλικό και μία σωστή τεχνική δεν αποδυναμώνει το φυσικό νύχι. Σε πολύ σκληρά υλικά ο επαγγελματίας δεν πρέπει να αφαιρεί το υλικό τελείως αλλά να αφήσει το φυσικό νύχι να μεγαλώσει και μετά να επαναλάβει την τεχνική με νέο υλικό.


Για την ανάπτυξη της πιστότητας των πελατών μπορείτε να προτείνετε πρωτοποριακές καινοτόμες υπηρεσίες ματιών προσαρμοσμένες στο προφίλ κάθε πελάτη. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Εξαρτάται πραγματικά από αυτό που ο πελάτης αναζητά: ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Προτείνετε στον πελάτη την νέα τεχνική επέκτασης βλεφαρίδων, σε συνδυασμό με περμανάντ και βαφή.


Η Thuya Professional Line σας δίνει όλα τα εργαλεία για επιτυχημένες, ποιοτικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες σας. Διαφοροποιηθείτε σαν επαγγελματίες και αποκτήστε πιστότητα πελατών.


Να κρατήσουμε επαφή

Επικοινωνήστε μαζί μας

thuya@thuya.com
(34) 932127412

Επισκέψου μας

Sant Gervasi de Cassoles, 68.
08022 Barcelona

Επισκέψου μας

Αγίων Αναργύρων 11 & Ήβης 36
15124, Μαρούσι , Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας

mgalouni@hotmail.com
(+30) 21 300 54 176