Συμβουλές σειρά νυχιών

Τα τεχνητά νύχια είναι ιδανικά για διορθώσεις προβλημάτων στα φυσικά νύχια(π.χ πολύ αδύναμα ή σπάνε εύκολα). Ένα καλό υλικό και μία σωστή τεχνική δεν αποδυναμώνει το φυσικό νύχι. Σε πολύ σκληρά υλικά ο επαγγελματίας δεν πρέπει να αφαιρεί το υλικό τελείως αλλά να αφήσει το φυσικό νύχι να μεγαλώσει και μετά να επαναλάβει την τεχνική με νέο υλικό.

Ποιά είναι η πιο κατάλληλη υπηρεσία για τον πελάτη μου?

GEL ή ακρυλικό?

Χαρακτηριστικά των νυχιών

τεχνική

Αντοχή-πρώτη εφαρμογή

Ακρυλικό σειρά Standard

Μεγάλη αντοχή-ευλυγισία τεχνητού

Ακρυλικό σειρά Premium

έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία ή solarium(το καλοκαίρι, UVA)

Ακρυλικό σειρά Solar

Εξατομικευμένη υπηρεσία

Νυχιών Διακόσμηση(nail art)/gel

Εξατομικευμένη υπηρεσία - πρωτότυπη

3D διακόσμηση με ακρυλικό

Γυαλάδα και φυσικότητα

Gel

Ονυχοφαγία

Ακρυλικό

Γρήγορη και αποδοτική υπηρεσία(φυσική ενίσχυση)

Μονοφασικό Gel

Ειδικές υπηρεσίες τεχνητού για πόδια

Ακρυλικό/Μονοφασικό

Ειδική περίσταση - προέκταση χωρίς τεχνητό

Gel χωρίς λάμπα και διακόσμηση

TIP ή ΦΟΡΜΑ?

TIP

ΦΟΡΜΑ

Χρήση σε καλή φυσική βάση νυχιού

Ονυχοφαγία

Εύκολο ξεκίνημα για κτίσιμο

Ταχύτερη εφαρμογή και πιο φυσικό αποτέλεσμα

Χρήση με ακρυλικό και με όλες τις σειρές Gel της Thuya 

Χρήση με ακρυλικό,Gel advanced,Gel evolution

 

Μύθοι για τα τεχνητά νύχια

Τεχνητά νύχια:

01. Τα νύχια χρειάζονται χρόνο για να ξεκουραστούν από τις εργασίες του τεχνητού: Υπάρχουν πελάτες και επαγγελματίες που πιστεύουν ότι κάθε τόσο πρέπει να αφαιρέσουν τα τεχνητά νύχια ώστε το φυσικό νύχι σας να αναπνέει. ΛΑΘΟΣ.Το φυσικό νύχι αποτελείται από νεκρά κύτταρα, επομένως δεν αναπνέει. Αν θέλουμε να υποστηρίξουμε το φυσικό νύχι πρέπει να παρέχουμε θρεπτικά συστατικά ή άλλες θεραπείες, μέσω των επωνυχίων(πετσάκια) ή εσωτερικά κάτω από το ελεύθερο άκρο του νυχιού.

02. Τα τεχνητά νύχια μπορεί να δημιουργήσουν μόλυνση.ΛΑΘΟΣ. Είναι αλήθεια ότι αν φουσκώσει το υλικό και δεν γίνει η συντήρηση στην ώρα της, η υγρασία εισχωρεί κάτω από το τεχνητό παραμένει  και δημιουργεί μόλυνση του φυσικού νυχιού. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει μόνο αν η τεχνική είναι λάθος ή ο πελάτης δεν έρθει στον χρόνο που πρέπει για την συντήρηση(κάθε 3 εβδομάδες).

Τεχνητά νύχια με gel:

01. Το gel είναι πιο εύθραυστο από το ακρυλικό.ΛΑΘΟΣ Thuya προσφέρει πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα που παρέχουν πολύ μεγάλη αντοχή τόσο στο ακρυλικό όσο και στο gel.

02. Το gel δεν χρειάζεται συντήρηση: Κάποιοι επαγγελματίες συνιστούν στους πελάτες τους να κάνουν πλήρη αφαίρεση και επανατοποθέτηση κάθε μήνα.ΛΑΘΟΣ. Όπως και το ακρυλικό, το gel επιδέχεται συντήρηση κάθε 3 εβδομάδες.

Τεχνητά νύχια με ακρυλικό

01. Τα νύχια χρειάζονται χρόνο για να ξεκουραστούν από τις εργασίες του τεχνητού: Υπάρχουν πελάτες και επαγγελματίες που πιστεύουν ότι κάθε τόσο πρέπει να αφαιρέσουν τα τεχνητά νύχια ώστε το φυσικό νύχι σας να αναπνέει. ΛΑΘΟΣ.Το φυσικό νύχι αποτελείται από νεκρά κύτταρα, επομένως δεν αναπνέει. Αν θέλουμε να υποστηρίξουμε το φυσικό νύχι πρέπει να παρέχουμε θρεπτικά συστατικά ή άλλες θεραπείες, μέσω των επωνυχίων(πετσάκια) ή εσωτερικά κάτω από το ελεύθερο άκρο του νυχιού.

02. Το ακρυλικό φαίνεται αφύσικο. Είναι αλήθεια ότι το ακρυλικό είναι πιο συμπαγές από το gel και κάποιοι αισθάνονται ότι φαίνεται αφύσικο. Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γυαλιστικό του gel. Αυτό θα τους δώσει τα πλεονεκτήματα του ακρυλικού και την γυαλάδα του gel.


Να κρατήσουμε επαφή

Επικοινωνήστε μαζί μας

thuya@thuya.com
(34) 932127412

Επισκέψου μας

Sant Gervasi de Cassoles, 68.
08022 Barcelona

Επισκέψου μας

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 183 & Σκρα 100 Καλλιθέα 17676 Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Aesthesis LTD
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Alex Tomazos

Τηλέφωνο: 00302161008200