FAQ σειρά χεριών και ποδιών

Μέσα στον κόσμο της ομορφιάς, τα χέρια είναι ένα ουσιαστικό μέρος της πρώτης εντύπωσης που κάνει ένα ατόμο. Σήμερα είναι όλο και πιο σημαντικά και έχουν αρχίσει να αποκτούν μια ιδιαίτερη θέση μεταξύ των διαφόρων υπηρεσιών που προσφέρονται από ινστιτούτα αισθητικής.

Πως έχουν αλλάξει οι υπηρεσίες περιποίησης και θεραπείας των χεριών και των νυχιών?

Μέσα στον κόσμο της ομορφιάς, τα χέρια είναι ένα ουσιαστικό μέρος της πρώτης εντύπωσης που κάνει ένα ατόμο. Σήμερα είναι όλο και πιο σημαντικά και έχουν αρχίσει να αποκτούν μια ιδιαίτερη θέση μεταξύ των διαφόρων υπηρεσιών που προσφέρονται από ινστιτούτα αισθητικής. Οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη ζήτηση, προσφέροντας μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων κάθε μέρα. Επί του παρόντος, οι ανάγκες των πελατών εξυπηρετούνται καλύτερα από ποτέ. Έτσι, οι επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς θα πρέπει να είναι σε θέση να βρουν νέους τρόπους για να προσαρμόσουν τα προϊόντα τους στις αγοραστικές συνήθειες των νέων πελάτων. Από τη μία πλευρά, οι επαγγελματίες θα πρέπει να συμπληρώνουν την εκπαίδευσή τους και να εκσυγχρονίζουν τις υπηρεσίες και τις θεραπείες τους. Και από την άλλη πλευρά, οι επαγγελματίες θα πρέπει να ενημερώνουν και να συμβουλεύουν τους πελάτες, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν την καλύτερη επιλογή για το δέρμα τους.

Πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην αύξηση των κερδών ενός σαλονιού ομορφιάς?

Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί. Οι πελάτες θα πρέπει να θεωρούν τον επαγγελματία σαν σύμβουλο της εικόνας και της ευεξίας τους. Αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία ώστε να τους προσφέρει πιο εξειδικευμένες και συμπληρωματικές υπηρεσίες. Ο επαγγελματίας θα πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρει και προϊόντα ομορφιάς συντήρησης μετά την ολοκλήρωση της αρχικής υπηρεσίας.
Ένα άλλο κλειδί για την επιτυχία είναι η προσαρμογή των προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών. Για να κερδίσει τις διάφορες κατηγορίες πελατών ο επαγγελματίας θα πρέπει να είναι έτοιμος να παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών καθώς και μια διαφοροποίηση των προϊόντων του, εξασφαλίζοντας ύψιστη ποιότητα.


Στο πρόσφατο παρελθόν, τι στόχοι-νέες αγορές έχουν εμφανιστεί?

  Οι άνδρες είναι όλο και πιο σημαντικό κομμάτι της αγοράς, και αποδεικνύεται ότι είναι μια ευκαιρία για αύξηση των πωλήσεων. Πρόκειται για απαιτητικούς πελάτες, αλλά συγχρόνως είναι πιστοί και κερδοφόροι. Δεδομένου ότι η παροχή των υπηρεσιών ομορφιάς υψηλής ποιότητας για τους άνδρες είναι περιορισμένη, είναι πιο πρόθυμοι να πληρώσουν υψηλότερες τιμές αν ικανοποιηθούν με ένα προϊόν. Είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε νέες θεραπείες και προϊόντα, αν ελπίζουμε να αυξήσουμε τη ζήτηση μεταξύ των ανδρών πελατών.

Ποιές θεραπείες και προϊόντα μανικιούρ δεν πρέπει να λείπουν σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς?

    Τα παρακάτω προϊόντα δεν μπορούν να λείπουν από μια καλή υπηρεσία μανικιούρ: μια καλή απολύμανση, scrubs για διαφορετικούς τύπους δέρματος, ένα καλό προϊόν θεραπείας (για παράδειγμα, ένα Liponourishing Complex σε κρύα παραφίνη), καθώς και μια καλή κρέμα ή λάδι μασάζ. Πάντα να ολοκληρώνετε την υπηρεσία με την χρήση μιας ειδικής θεραπείας για τα νύχια και τα πετσάκια, αφού και αυτά είναι επίσης μέρος του χεριού. Το σαλόνι ομορφιάς θα πρέπει να είναι σε θέση να διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες του από τους ανταγωνιστές και να είναι δημιουργικοί στην ενθάρρυνση της εμπιστοσύνης των πελατών, για παράδειγμα με το γυάλισμα στα νύχια, μετά από ξεχωριστή υπηρεσία θεραπείας στα χέρια.


Είναι το μανικιούρ μια επιχείρηση με μέλλον?

    Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Οι πελάτες ενδιαφέρονται για τα χέρια τους όλο και περισσότερο κάθε μέρα και έχουν συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες για αυτούς. Ιδιαίτερης σημασίας είναι για τους επαγγελματίες να μάθουν πώς να προτείνουν και να προσφέρουν πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες τους (VIP θεραπείες, τεχνητά νύχια ή nail art). Ένας άλλος τομέας σχετικός με αυξανόμενη ζήτηση είναι η περιποίηση ποδιών. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα πόδια, καθώς είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του σώματός μας, όχι μόνο σε σχέση με την υγεία, αλλά και για αισθητικούς λόγους, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.


Laura Segura
THUYA's International Technical


Να κρατήσουμε επαφή

Επικοινωνήστε μαζί μας

thuya@thuya.com
(34) 932127412

Επισκέψου μας

Sant Gervasi de Cassoles, 68.
08022 Barcelona

Επισκέψου μας

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 183 & Σκρα 100 Καλλιθέα 17676 Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Aesthesis LTD
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Alex Tomazos

Τηλέφωνο: 00302161008200