FAQ σειρά νυχιών

Σαν σύμβουλος της Thuya, έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες όπου είναι καθιερωμένη η κουλτούρα των τεχνητών νυχιών. Αυτό με οδήγησε να συνειδητοποιήσω ότι η ζήτηση για το προϊόν αυτό στην Ισπανία υστερεί, τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους πελάτες. Υπάρχουν, ωστόσο, τα νέα σχέδια και διαφορετικές καλλιτεχνικές τάσεις που διαφαίνονται όλη την ώρα

Πώς έχει διαμορφωθεί ο χώρος της περιποίησης νυχιών τα τελευταία χρόνια?

Σαν σύμβουλος της Τhuya, έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες όπου είναι καθιερωμένη η κουλτούρα των τεχνητών νυχιών. Αυτό με οδήγησε να συνειδητοποιήσω ότι η ζήτηση για το προϊόν αυτό στην Ισπανία υστερεί, τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους πελάτες. Υπάρχουν, ωστόσο, τα νέα σχέδια και διαφορετικές καλλιτεχνικές τάσεις που διαφαίνονται όλη την ώρα (χωρίς να ξεχνάμε το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ). Όλοι οι τεχνικοί σύμβουλοι της Thuya εκπαιδεύονται και ενημερώνονται για τις κορυφαίες παγκόσμιες τεχνικές και τάσεις ώστε να βελτιώνονται συνεχώς.

Πώς μπορεί ένας επαγγελματίας του χώρου να προσφέρει μια διαφοροποιημένη υπηρεσία?

Ουσιαστικά, μπορούμε να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες μέσω των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας (ποιότητα προϊόντων + ταχεία εφαρμογή) και της προσαρμοστικότητας (μεγάλη ποικιλία προϊόντων και δημιουργικότητα, ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη). Επιπλέον, οι επαγγελματίες πρέπει να παραμένουν ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνικές ονυχοπλαστικής και διακόσμησης νυχιών καθώς και στα πιο καινοτόμα προϊόντα της αγοράς.

Πού βλέπετε τον τομέα των νυχιών να πηγαίνει?Ποιες αλλαγές είναι στον ορίζοντα?

Θα δούμε όλο και περισσότερη δημιουργικότητα, τόσο στα σχήματα όσο και στις διακοσμητικές επιλογές. Στην ονυχογλυπτική, θα δούμε πιο τολμηρά σχήματα, όπως "στιλέτο" (μυτερό) ή "Edge" νύχια (με ένα ανεστραμμένο V). Παραδείγματα της διακόσμησης, περιμένουμε να δούμε ακραίες επικαλύψεις, βιτρό εμπνεύσεις ...
Συμβουλές για αρχάριους και βετεράνους επαγγελματίες
Η συμβουλή μου σε ένα νέο επαγγελματία θα είναι να διατηρήσει την αφοσίωση και την υπομονή του, διότι το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό, αν και αρχικά η εργασία μπορεί να φαίνεται περίπλοκη και σχολαστική. Για τον βετεράνο επαγγελματία η συμβουλή μου θα ήταν να μην σταματάει να μαθαίνει για τα νέα προϊόντα και τεχνικές και να παρέχει πάντα εξειδικευμένη υπηρεσία στους πελάτες του.

Τι ξεχωρίζει την THUYA από τις άλλες μάρκες?

Αυτό που ξεχωρίζει την THUYA από τους ανταγωνιστές μας είναι η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας και η υψηλή ποιότητά τους. Επιπλέον, επειδή γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας έχουν κάνει τη μάρκα μας μία από τους παγκόσμιους ηγέτες του χώρου,η THUYA παραμένει μια εταιρεία με επίκεντρο τον πελάτη.

 

Laura Segura
Διεθνής Τεχνικός Σύμβουλος, Nail Specialist

Ως επαγγελματίας τεχνικός των νυχιών, τι ζητάτε από μια εταιρεία με nail art?

Μέσα στον κόσμο της τέχνης νυχιών, η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι δύο από τα βασικά στοιχεία για να εξασφαλιστεί η επιτυχία των διακοσμημένων νυχιών. Μία πολύ γνωστή εταιρεία nail art πρέπει να παρέχει επομένως ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, μια ποικιλία από ακρυλικά χρώματα, διαφορετικές υφές, και ενσωματωμένα στοιχεία nail art...

Τι πιστεύετε για την ανάπτυξη του τομέα περιποίησης νυχιών στην Ισπανία και σε όλο τον κόσμο?

Ακόμα κι αν η διεθνής συνολική εξέλιξη είναι πολύ γρήγορη, η ισπανική αγορά φαίνεται να έχει μια πιο αργή αύξηση σε σύγκριση με άλλες χώρες. Η nail art κουλτούρα δεν είναι τόσο δημοφιλής στην Ισπανία. Αυτή η περιοχή δεν θεωρείται από τους πελάτες ως συμπλήρωμα στα άλλα στοιχεία της συνολικής εικόνας, αλλά μόνο ως ένα επιπλέον στοιχείο. Ωστόσο, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση που αποδεικνύεται από ένα  όλο και πιο αυξανόμενο αριθμό των καταστημάτων που παρέχουν υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, καθώς και εξειδικευμένα σαλόνια ομορφιάς, τα οποία είναι προσανατολισμένα αποκλειστικά με αυτό το αντικείμενο.
Οι επαγγελματίες θα πρέπει να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο ενθαρρύνοντας τους πελάτες τους να δοκιμάσουν αυτές τις υπηρεσίες διακόσμησης νυχιών. Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε παρατηρήσει μια διεθνή έκρηξη στο τομέα της ονυχοπλαστικής, ειδικά όσον αφορά την διακόσμηση nail art. Είναι καταπληκτικό να ταξιδεύεις και να μαθαίνεις πώς αυτή η υπηρεσία θεωρείται από τους πελάτες ως ένα ουσιαστικό μέρος της εικόνας τους.

Τι μπορείτε να πείτε για τα ακαδημαϊκά πρότυπα?

Ευτυχώς υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση των επαγγελματικών μαθημάτων για να γίνει κάποιος τεχνικός νυχιών. Οι μαθητές απαιτούν μια σταθερή, ευέλικτη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Αυτός είναι ο τρόπος για να γίνει κάποιος ανταγωνιστικός και ειδικός για να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες, οι οποίες είναι στην πραγματικότητα το πραγματικό κλειδί για την επιτυχία στις μέρες μας.
Η Thuya είναι μία πολύ γνωστή σχολή στην Ισπανία και προσφέρει εξειδικευμένα μαθήματα με βάση την διακόσμηση nail art και την ονυχοπλαστική.

Τι μπορεί να κάνει ένας επαγγελματίας ώστε να είναι πάντα ενημερωμένος σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο?

Θα πρέπει να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά και να ερευνάτε. Είναι επίσης απαραίτητο να παρακολουθείτε συνέδρια, να διαβάζετε εξειδικευμένα περιοδικά, να ερευνάτε και να καινοτομείτε. Είναι ιδιαίτερα βασικό να εκπαιδεύεστε συνεχώς ώστε να είστε ένας ενημερωμένος επαγγελματίας. Η συμβουλή μου είναι να εκπαιδεύεστε κάθε χρόνο. Αυτό θα σας εξασφαλίσει να μην χάσετε τα ίχνη της ανάπτυξης του τομέα.

 

Sonia Pujol
Διευθύντρια επαγγελματικής εκπαίδευσης της Thuya Academy και Nail Specialist

 


Να κρατήσουμε επαφή

Επικοινωνήστε μαζί μας

thuya@thuya.com
(34) 932127412

Επισκέψου μας

Sant Gervasi de Cassoles, 68.
08022 Barcelona

Επισκέψου μας

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 183 & Σκρα 100 Καλλιθέα 17676 Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Aesthesis LTD
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Alex Tomazos

Τηλέφωνο: 00302161008200