Τεχνικές για την σειρά ματιών
 
Τεχνικές για χέρια και πόδια
 
Τεχνικές για την σειρά νυχιών
 
 
 

 Εύκολη και γρήγορη προέκταση νυχιού, χωρίς λάμπα. Εφαρμόζεται σαν βερνίκι νυχιών και είναι εξαιρετικό για ειδικές εκδηλώσεις. Διάρκεια: μέχρι 15 ημέρες. Μπορεί άψογα να εφαρμοστεί σε φυσικά νύχια σαν βάση και να τους δώσει επιπλέον προστασία χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα ασβεστίου και νιτροκυτταρίνης. Αφαιρείται με ασετόν.


Διφασικό gel για προέκταση με τip και δύο μόνο προϊόντα.Gel 1 για βάση και κτίσιμο και gel 2 για σταθεροποίηση και γυάλισμα.Ιδανικό για ξεκίνιμα στο gel.


Η καινοτόμος τεχνική μονοφασικού gel της Thuya Professional Line επιτρέπει γρήρορο  τέλειο κτίσιμο τεχνητών νυχιών με tip ή φυσική ενίσχυση χρησιμοποιώντας ένα μόνο προϊόν. Έτσι, ο επαγγελματίας θα είναι σε θέση να αυξήσει την κερδοφορία του σε λιγότερο χρόνο.


Η καινοτόμος τεχνική μονοφασικού Gel της Thuya Professional Line επιτρέπει γρήγορο και τέλειο κτίσιμο τεχνητών νυχιών με tip ή φυσική ενίσχυση χρησιμοποιώντας ένα μόνο προϊόν. Έτσι, ο επαγγελματίας θα είναι σε θέση να αυξήσει την κερδοφορία του σε λιγότερο χρόνο.


Η θεραπεία ενδείκνυται για χέρια και πόδια με αφυδατωμένο και πολύ ξηρό δέρμα, που πάσχει από έλλειψη ελαστικότητας, έχει ρωγμές και γενικά είναι πολύ ταλαιπωρημένο.

Παρακάτω το step by step για τα χέρια. Ακριβώς η ίδια σειρά ακολουθείται και για θεραπεία στα πόδια


Μην χάσετε ...

Να κρατήσουμε επαφή

Επικοινωνήστε μαζί μας

thuya@thuya.com
(34) 932127412

Επισκέψου μας

Sant Gervasi de Cassoles, 68.
08022 Barcelona

Επισκέψου μας

Αγίων Αναργύρων 11 & Ήβης 36
15124, Μαρούσι , Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας

mgalouni@hotmail.com
(+30) 21 300 54 176